Sony Xperia Z4 laat mogelijk toch langer op zich wachten

February 1st, 2015 | Posted by Admin in Nieuws

Er gaan al langere tijd geruchten dat producent Sony bezig is met een nieuwe smartphone uit de Xperia Z reeks, namelijk de Sony Xperia Z4. De producent zou ook de druk van Samsung voelen die op dit moment druk bezig is met het produceren van de Samsung Galaxy S6. De website GalaxyS6kopen.nl meldt dat Samsung namelijk in maart 2015, tijdens het Mobile World Congress, de nieuwe Galaxy S6 aan zal gaan kondigen. Er gaan al langere geruchten dat ook Sony dit evenement zou willen aangrijpen voor het aankondigen van het nieuwe toestel.

Voorlopig waarschijnlijk toch geen Xperia Z4

Aan deze geruchten lijkt sinds vandaag definitief een einde te zijn gekomen. Het hoofd van Sony Mobile zou namelijk hebben aangegeven nog niet klaar te zijn met het productlevenscyclus van de nieuwe smartphones. Volgens analisten zou Sony niet voldoende tijd hebben om het productieproces van het nieuwe toestel voor maart 2015 af te ronden, het duurt dus zeker nog even voordat we het nieuwe toestel van Sony kunnen verwachten.

Concurrentie van Samsung dreigt

Het zou wel nadelig uit kunnen pakken voor Sony op het moment dat het Samsung wel lukt om tijdens het Mobile World Congress met een nieuwe Galaxy S6 smartphone op de markt te komen, tenslotte ‘kaapt’ Samsung dat een groot deel van de (potentiële) klanten van Sony weg.

Nog steeds een kleine kans op de Xperia Z4

Het zou niet de eerste keer zijn dat we verwachten dat een toestel niet wordt aangekondigd tijdens een evenement en dat dit later toch wel het geval blijkt te zijn. Het is dus ook zomaar mogelijk dat het Sony wel lukt om de Xperia Z4 op tijd in gereedheid te brengen voor het evenement. In dat geval zal het Mobile World Congress evenement erg interessant gaan worden, tenslotte zullen meerdere producenten dan een toestel gaan aankondigen tijdens hetzelfde evenement. Er zijn op dit moment nog geen persuitnodigingen verstuurd door Sony, wat erop kan duiden dat het echt niet meer gaat gebeuren tijdens het aanstaande evenement.
Een Sony Xperia Z4 kopen kan daarom nog wat langer duren. Om kosten te besparen bij het kopen van de Xperia Z4, kan je ervoor kiezen om het met een sim only vergelijken te doen, dit bespaart waarschijnlijk in kosten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>