De Sony Xperia Z3+ nu beschikbaar op de Nederlandse markt

June 25th, 2015 | Posted by Admin in Nieuws

Kijk je elke keer reikhalzend uit naar de nieuwste Xperia Z? Dan kan je je borst nat maken! De Sony Xperia Z3+ is nu ook in Nederland verkrijgbaar. T-Mobile heeft als enige de verkooprechten van dit toestel in ons land en heeft dit nieuwe vlaggenschip toegevoegd aan haar assortiment nieuwe Sony toestellen.  De Z3+ is een aangepaste versie van de Z3. Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Beeldscherm

Aan het beeldscherm is niets veranderd, maar dat is niet zo erg. De Z3 had al een meer dan prima beeldscherm. Het 5,2 inch full HD scherm geeft haarscherp beeld om je vingers bij af te likken.

Behuizing

De Z3+ is net als de Z3 water- en stofdicht. Qua afmetingen is vooral de dikte veranderd. De Z3+ is een stuk platter dan de Z3. De behuizing is weer uitgevoerd in aluminium.  De kleuren wit, zwart en koper zijn nog steeds beschikbaar. Mintgroen is ingeruild voor aqua metalic.

Camera

Echte Xperia Z-fans weten het: Sony heeft de beste camera’s. De Z3+ heeft de zelfde 29,7 megapixel  camera als de Z3. De frontcamera is wel opgevoerd, van 2,2 naar 5 megapixels.

Geheugen

Het geheugen van de Z3+ is precies hetzelfde als de Z3. 3 GB werkgeheugen en 32 GB interngeheugen, uit te breiden met 128 GB met een microSD card.

Processor

De Xperia Z3+ heeft een andere processor dan de Z3: de Qualcomm Snapdragon 810 octa-core processor. De processor maakt de Z3+ sneller en vergt minder van de batterij.

Accu

De Z3+ heeft een kleinere accu dan de Z3. Fysiek is de accu kleiner, maar ook qua capaciteit. De Z3 beschikt over 3100 mAh, de Z3+ over 2930 mAh. Dit wordt gecompenseerd de zuinigere processor.

De verschillen zijn al met al niet wereldschokkend, maar de Z3+ is toch duidelijk een vooruitgang ten opzichte van de Z3. Zeker het overwegen waard dus voor de ware Xperia-fan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>